fbpx

Неотразимата булка – 2019, през погледа на сватбен център БРИЛЯНТИН

ALMIBAR-C Съвременната жена е стилна, динамична, интелигентна и в същото време нежна. За нея традициите са нещо, което има място в миналото, но някои от тях остават непреходни и до днес.

Съвременната булка е със стил и въображение, защото тя е тази, която създава новите начини, по които се случват нещата.

Обличането на бялата сватбена рокля е класика от десетилетия наред, но модерната булка е смела, иновативна и вдъхновяваща. Тя може да застане пред олтара, облечена в нещо разчупващо стереотипа – дантелена рокля във викториански стил, рокля от шифон, коприна Микадо или кралски сатен, в омекотено бяло, или nude с деликатни цветни акценти, кореспондиращи с тематиката на сватбата или с детайл от облеклото на младоженеца, както и с цветни обувки, закачливи дантелени кецове с флорален принт, ниски или високи обувки, елегантни, островърхи или не, както и сандалети с кристали, които са като едно малко бижу и да остави всички, присъстващи на нейната сватба, без дъх.

Екипа на Сватбен център Брилянтин като единствен представител за България на White One & San Patrick by Pronovias Fashion Group предлага едни от най – красивите рокли на модния диктатор в булчинската мода. Ето и нашите насоки и препоръки към бъдещите булки.

Три са основните линии в булчинските рокли – Русалка, А- линия, Принцеса. В зависимост от спецификата на тялото, тена, тематиката на сватбата и личното предпочитание, всяка булка избира своята линия. В сватбен център Брилянтин ще откриете своята рокля – мечта, а с професионализъм и доказана компетентност от екипа ни, вие ще направите най – добрия избор.

ALCORA-D

А-ЛИНИЯ:

Деликатно очертава фигурата, като фиксира талията, ханша и плавно преминава в свободна форма около бедрата и нежно стига до долу без излишни обеми, които не всяка булка харесва. Този силует дава свобода на движенията, сексапил и в същото време подчертава красивите извивки на женското тяло около бюста, талията и ханша.

Дали ще бъде от коприна, дантела или шифон тази линия изглежда толкова шик и луксозно, че освен, че ще попие всички погледи около вас, а гостите ви ще мислят само колко невероятно стилно изглеждате, то вие ще се почувствате невероятно удобно – възможност, която рядко се отдава на всяка булка. Една изключително предпочитана линия, която ще отрази вашата модерна визия в предстоящия сватбен сезон.

3  4  5

РУСАЛКА:

Ако желаете да бъдете ослепително сексапилна и много различна от тривиалната булка, то Вашата линия е Русалка. Тя е вталена и очертаваща всички красиви извивки на цялото тяло. Мислите в посока, че това е линията само на слабите момичета се опровергава, защото тя очертавайки тялото, намаля и обемите и това е безспорно предимство и за приятно закръглените бъдещи булки.

Тук, обаче има един детайл, който не трябва да се пренебрегва, а то е ограничеността в движенията, защото силно вталения силует не позволява онази свобода на тялото, както при Принцеса и А-линия. Това е линията, която умело създава минималистичен шик на визията, което не притеснява модерната булка, когато тя иска да изглежда изключително елегантно и с висока доза сексапил.

6  7  8

ПРИНЦЕСА:

Непреходната във времето forever булчинска рокля е линията Принцеса. Ако искате да изглеждате романтично, ангелски красиво и нежно, то това е вашата линия. Тя обединява в себе си всичко, което символизира класическата булчинска рокля – виталност, свобода на движенията, изящество и финес. Добре оформя силуета до талията, като силно я подчертава и дава онези обеми в долната част, за които всяко момиче е мечтало в детството – да бъде принцесата от Дисни. Скритите прозрачни участъци в плата, панделките, текстурата, ефектните деколтета, падналите ръкави, различните форми в обемите правят силуета елегантен и изящен.

Тук умело могат да бъдат и прикрити някои несъвършенства във фигурата, като те остават абсолютно незабележими, тъй като от талията надолу булката напомня за приказна принцеса, а нагоре е “Like a Virgin”. Стилът на корсета, не само в тази линия напомня за бельо, което подсилва сексапила и оптически умалява талията. Тази линия сватбена рокля може да подхожда, както за класическата романтична сватба, така и за градинска или плажна, а модерната булка може да си позволи боси крака за малко бохо нотка с носталгична препратка към детството.

9  10  11

За да бъдете уникални и запомнящи се, изберете най – подходящата рокля за сватбеното си тържество. През 2019 година, булките ще бъдат все по – разчупени от към цветове, линии и модели. Никой обаче не би могъл да ви нареди каква да бъде вашата рокля. Тя е усещане, стил и красота във вашите очи и когато това присъства, то несъмнено се предава и на околните.

Сватбен център Брилянтин е несъмнено най – доброто място за вас, защото само тук ще намерите най – добрия баланс между качество, цена и изящество. Предлаганото богато разнообразие от модели, линии, материи е едно наистина чудесно попадение за вас бъдещи булки, в избора на търсената зашеметяващо красива булчинска рокля.