fbpx

San Patrick & White One by Pronovias, Madrid 2020!

1

Сватбен център Брилянтин, като единствен представител за България на световния лидер в дизайна на булчинските рокли – San Patrick & White One by PRONOVIAS, присъства на ексклузивното представяне на колекция 2020 в Мадрид.

Известен със своите модни творения, творческият директор на PRONOVIAS – Herve Moreau бe подготвил разкош в изобилие от висококачествени материи и изящни линии на роклите в колекция 2020.

Творчеството му поражда възхищение с всяка следващата колекция, такава ще бъде и за предстоящата година. Излъчваща женственост и нежност, моделите са впечатляващи, като всеки един от тях е безупречно изработен и обсипан с фини детайли и украси, красящи силуета.

2  3  5

Предстои ни една много различна нова и изключително нежна концепция на White One и вдъхновяваща и стилна нова визия на San Patrick. Може да обобщим, че през 2020 година, булките ще бъдат все по – разчупени от към цветове, линии и модели. Класическите линии, деликатните детайли, триизмерните форми и дантелата – колекция сватбени рокли, различна от всичко, което сте виждали досега.

10  11  12

Сватбен център Брилянтин е несъмнено най – доброто място за вас, защото само тук ще намерите най – добрия баланс между качество, цена и изящество. Предлаганото богато разнообразие от модели, линии, материи е едно наистина чудесно попадение за вас бъдещи булки, в избора на търсената зашеметяващо красива булчинска рокля.