fbpx

Сватбен център Брилянтин с бляскаво представяне на Grand Wedding Expo

Ivelin_008

Сватбен център Брилянтин, взе участие в най – новото сватбено изложение Grand Wedding Expo! Изложението се проведе на 26 и 27 януари 2019, а негов организатор и домакин беше Гранд хотел и СПА Приморец – гр.Бургас.

Сватбен център Брилянтин представи два щанда на изложението. На единия щанд бяха показани най-новите тенденции при булчинските рокли на световният бранд San Patrick & White One by Pronovias Fashion Group. Там бъдещите булки имаха възможност да разгледат не само моделите, които са изложени, но и да се запознаят с цялата палитра булчински рокли, които предлага Брилянтин, като официален представител на марката за Източна България.

Ivelin_004  Ivelin_005

Вторият щанд посрещаше всички посетители на изложението с неговата изключително елегантна и романтична визия. Щанда, на който представихме услугите си като сватбена агенция, пресъздаваше по един нов и различен начин най-важният момент в едно сватбено тържество – ритуала за сключване на граждански брак.

Флоралната украса преобладаваше, във всеки един от елементите. Фурор предизвика стената обсипана с рози, божури и орхидеи, в съчетание с „Винтидж” рамка и златни инициали, която за изненада на посетителите, невероятно заместваше класическата арка. Допълнение към украсата бяха златни „Шивари” столове, нежно декорирани с бели воали и флорални елементи, както и стъклени колони и S-образен бордюр от цветя.

Ivelin_001  Ivelin_003

Безспорно обаче най – бляскавото събитие на изложението беше ексклузивно ревю-спектакъл, в което Сватбен център Брилянтин представихме едни от най – атрактивните модели булчински рокли на San Patrick & White One by PRONOVIAS от колекция 2019.

Приказните булчински рокли бяха представени пред публиката със специалното участие на „Мис България“ 2018 – Теодора Мудева, заедно с прекрасните носителки на титлата “Мисис Бургас” 2018 – Вержиния Иванова, “Мис Черноморец” 2018 – Ралица Ненова, “Мисис Бургас” 2016 – Мая Великова, “Вице Мисис Бургас” – Ваня Димитрова, участничката в Мисис Бургас – Мария Желязкова и моделите от Inter Model’s – Стела Николова и Бела Димитрова.

Брилянтин показахме най – зашеметяващите модели от най – новата колекция на San Patrick & White One by Pronovias Fashion Group, създадени от феноменални дизайнери, чиято цел е да сбъднат и най-смелите мечти на всяка булка, за да бъде тя изключителна и неповторима в своя сватбен ден!

Ivelin_020  Ivelin_091

Ivelin_097  Ivelin_054

„Благодарим на всички, които станаха част от нашето представяне на Grand Wedding Expo 2019! За нас беше удоволствие да се запознаем с всеки един от Вас! Благодарим Ви за усмивките, милите думи и положителната енергия, с която ни заредихте! Надяваме се да сме били максимално полезни на всички бъдещи младоженци! Благодарим на домакина на Гранд хотел и СПА Приморец, за перфектната организация , внимание и топло отношение ! За нас беше удоволствие да сме част от красивата приказка, която сътворихте !” – екипа на Сватбен център Брилянтин!

Ivelin_099